Een eigen website, hoe werkt het?

Een eigen website realiseren neemt heel wat werk in beslag. Of het nu voor een individueel persoon met een hobby is, of voor een multinational bedrijf enkel via een goed overleg kan de website naar uw wensen gemaakt worden.. Allereerst heeft men een eigen domeinnaam nodig en webruimte. Een domeinnaam is hetgene u bovenaan uw webbrowser ingeeft om te navigeren. Vb: Google.be, dit wordt gekoppeld aan webruimte. Webruimte is een bepaalde hoeveelheid ruimte die u ter beschikking wordt gesteld via een provider, waarop de eigenlijke website zal worden geplaatst.

Voor het registreren en ter beschikking stellen van domeinnamen en webruimte, werkt SoliWeb samen met Movi Computerbedrijf. Beschikt u reeds over een eigen domeinnaam en webruimte, dan kunnen we u uiteraard ook van dienst zijn en daar gebruik van maken. Na het verkrijgen van een domeinnaam en webruimte is het uiteraard tijd om de website te ontwikkelen. Daarvoor wordt is overleg nodig tussen U, de opdrachtgever en SoliWeb, de realisator.

Het overleg proces.

Het overleg kan op verschillende manieren gebeuren. In eerste instantie neemt u contact op via het contactformulier en geeft u een korte beschrijving van uw project en geeft uw contactmethode voorkeur door. Daarna wordt er contact opgenomen en bespreken we het project. Dit gesprek kan even duren dus neem zorg ervoor dat u voldoende tijd ter beschikking stelt.

Een voorbeeld van de items die aan bod zullen komen

  • Meertaligheid gewenst
  • Uiterlijk
  • Gewenste functionaliteit
  • GDPR / AVG

Na het afronden van het overleg en het verkijgen van uw akkoord wordt uw opdracht opgestart. Meer informatie omtrent dit proces vind u op de "Bouwen" pagina.

.